AddX - Berghs Grad Show 2017

 

brief

ta fram en slututställning som lyfter studenternas case och samtidigt visar att Berghs ligger i absolut framkant i branschen. involvera både lärande och uppvisande av teamen. skapa ett externt intresse av utställningen för branschen och allmänheten.

 

insikt

då vi lever i värld av adblockers och reklamtrötthet är vårt beteende av att undvika reklam, en utmaning. därför ville vi att Grad Show skulle vara något experimentellt och inspirerande till hur kommunikationen kan bli mer intressant igen. detta ledde oss till ett koncept som vi vill ska inspirera till kommunikation som är överraskande och minnesvärd, detta genom att aktivera minnesspår i hjärnan vilket görs genom att addera och maximera sinnen i kommunikationen.

 

lösning

konceptet AddX handlar inte om att alltid lägga till eller maximera sinnen, utan det är ett koncept där vi vill inspirera folk till att skapa mer minnesvärd kommunikation genom att tänka mer kring hur vi kan använda våra sinnen för att förstärka ett budskap. på Grad Show ville vi experimentera hur intrycket av olika budskap uppfattas genom att kommunicera till fler av våra mänskliga sinnen.

 

team

Julia Elfgren – Copywriter
Carl Cerstrand – Art Director
Philip Nyman – Grafisk designer
Joel Clasén – Grafisk designer
Mathilda Nordlander – Strateg
Denice Olsson Galli – Strateg
Nathalie Folkeryd – PR
Linda Persson – PR
Fariz Syed – Produktionsledare
Ebba Valvik – Produktionsledare

 

[link to AddX]