COPYWRITER

dagbok

"Jag är inte arbetslös, jag är arbetssökande."

Förvisso skulle jag väl kunna vara kaxig nog och säga att rubriken stämmer. I natt satt jag uppe till klockan 03 och skickade många jobbansökningar. Det är inte svårt att hitta ett jobb men jag vill inte göra vad som helst. Jag vill inte jobba in till småtimmarna, servering och café lockar mig inte alls. McDonalds är till och med mer spännande. Men det som är riktigt trist är när man inte ännu har någon vidareutbildning, utan måste förlita sig på arbeten inom detaljhandel, service och restaurang mestadels. Visst finns undantag men ni hänger med.

Visst är jag en glad tjej som är kan hålla många bollar i luften och tycker om att möta nya människor, MEN VILKET JÄVLA CV ÄR INTE DET!? Jag har inget speciellt intresse, allt är intressant. Eller så här, man kan GÖRA allt intressant. Jag känner mig för tillgänglig.

Och vem håller inte med om att det SUGER att beskriva sig själv på ett litet brev? Allt hänger på det här brevet. De kanske noterar att jag har körkort B men sedan hänger allt på hur service-minded jag är och hur många bollar jag kan hålla i luften. SPECIELLT under pressade situationer!  

Men men... allt löser sig, gumman.

 Los Angeles 2013. Då fanns inga problem. See you again in April <3

Los Angeles 2013. Då fanns inga problem. See you again in April <3

Julia ElfgrenComment