COPYWRITER

dagbok

Måndag

Med mina fyra procent mobilbatteri sitter jag på Il caffe på Kungsholmen. Trött som fan. Halv tolv igårkväll, efter telefon med min bästa barndomsvän Nora, får jag sms om att jag ska jobba måndag kl 06.30-14.00. Alltså imorse. Det sög rent ut sagt, min lilla måndagsplan fick strykas. Knappt ge plan B en chans. Men nu sitter jag här med tre procent batteri och letar efter ett stycke manus som ska spelas upp på teatern ikväll. Jag har googlat "Perks of being a wallflower quotes och hittat tre alternativ. Snart sitter jag med två procent batteri och undrar vad jag ska äta till sen sen lunch och hur länge jag kommer att snooza på efter min power nap. Sedan när jag och mobilen laddar ska jag läsa 70 sidor om hur man gör en lyrikanalys. Måndag blodiga måndag. Väl mött.

Julia ElfgrenComment