COPYWRITER

dagbok

Julia.

Hur gammal var man när man gick i åttan? Jag är januaribarn, jag tror jag var fjorton år. Tillsammans med två andra tjejer tittade jag in i min SO-lärares klassrum, C304. Inte minns jag hur vi kom in på ämnet, men det kan ha varit i stil med att någon av oss frågade läraren vad meningen med livet var. Det visste han inte, men han sa något som jag aldrig kommer glömma:

"Tänk dig att det enda som finns i hela världen är du. Bara du. Ingen annan än du. Allt du ser... allt du ser, alla du möter, alla känslor du känner, allt du upplever, skapar du. Jag kommer aldrig veta vad du tänker. Jag kommer aldrig att veta hur du känner. Därför är det viktigaste som finns i ditt liv du."

Det skapades inte en ny värld i mitt sinne. Jag isolerades mer eller mindre från omvärlden. Jag kommer aldrig veta vad någon annan tänker. Inte vet jag ens vem jag är. Men jag vet att jag är viktig för mig. Jag kan vara väldigt trött på att bara vara Julia hela tiden. Men Julia kommer att vara med mig hela mitt liv. Julia kommer alltid vara där och veta vad jag tänker. Viktigast i mitt liv är Julia. Jag. Tack Lasse Forsberg för att du tidigt fick mig att tänka.

Jag har slutat räkna hur många gånger jag har försökt att starta en blogg. Nu gör jag det för förhoppningsvis sista gången. Enjoy. 

Julia ElfgrenComment