COPYWRITER

dagbok

Trötta torsdag

Igår snuvig, idag förkyld. Jag bryter mitt godislöfte med att snatta kokosprickar från naturgodishyllan som jag tuggar på i butiken tills dess att jag hittar chipshyllan. Utbudet av rotfruktschips är så dåligt, att jag väljer att prova de nya ostbågarna med prästost. När jag öppnar ytterdörren hem slås jag av lukten av stekta ägg. Jag kommer ofta på allt för sent att man ska sätta på fläkten när man lagar mat.

Jag har stora fönster och på mornarna här är det ett nästan heligt ljus som smeker köket. Gatan är tyst, så allt jag hör kommer från det jag gör: steker ägg, kokar vatten, tangenttryck på datorn. 

Januaridagar 2014 går åt att leta jobb faktiskt. Jag har aldrig känt mig så naken förut. Utan jobb eller någon skola att gå till. Inte vill jag erkänna det för mig själv, men fan vad det är skönt. Jag kom hem från Åre i söndags och har mestadels tränat, ätit och skickat CV:n till skidorter i Europa och Åre.  Cajsa och jag ska nämligen besöka Coachella i april (!) och det skulle vara så galet purrfect (jag älskar katter) att ha ett jobb tills dess! Och sen bara droppa det. 

Jämfört med flera andra som bor hemma ensamma är jag väldigt bortskämd. Fortfarande kan jag smsa mamma "Jag är sjuk *ledsen gubbe* och få svaret "Åk hem nu jag gör kycklingsoppa ikväll". Dem där ostbågarna var ändå inte så goda. 

IMG_5203.jpg
Julia ElfgrenComment