COPYWRITER

dagbok

Lazy ass - Kim Kardashian kanske hade gjort det bättre?

Utan frukost. Med kaffe till hands. Jag är redo. Hemtenta nummer två.

Jag har varit rätt oinspirerad av att skriva. Jag har flängt runt med stora grupparbeten i skolan där vi ska redovisa två senare verk. Min grupp fick Gullivers resor av Jonathan Swift och Gisle Surssons saga (okänd författare?). Jag har haft ambitionen genom kursen att betyg är inte det jag fokuserar på, utan läsandet i sig. Verbet, att läsa. Jag är så dålig på det. Det började bra, men under andra delkursen har det fallerat. Jag börjar avsky all tillgänglighet datorn erbjuder. Google. Jag hatar att älska Google. Jag vill inte använda ordet googla, men jag använder dess betydelse dagligen. Jag tror jag sparar tid, men jag förlorar någons historia. Det enda jag kan göra är att skärpa mig, men jag måste inse det själv. Denna vecka vill jag bara leverera en grym hemtenta, så länge jag är och lämnar in den på fredag så får det vara.

Om mornarna har jag börjat strunta i frukost. Jag fokuserar bättre. Antagligen för att man är så hungrig att man inte har ork eller tid att tänka på något annat. Precis vad jag behöver. Och kaffe. Kaffe är bra.

Julia ElfgrenComment