COPYWRITER

dagbok

Ett stycke sammanfattning av dag 1 - SAN DIEGO

Efter 21 timmars resa, med mellanlandning i Chicago, där jag hade sällskap av 106 personer från Huddinge Hockey på flyget, och Phoenix är jag äntligen framme i San Diego. Då flyget frpn Phoenix var försenat slog jag ett samtal till Cajsa för att uppdatera om läget. Ack det var jobbigt, vi skulle ju på ett kalas ute där vi senast måste in kl 22, då jag landar.
"Är det okej med sneakers ute?" frågade hag när jag ringde i Phoenix.
"Alltså det är okej men mer nice med klackar" hade Cajsa svarat.
"Jag fixar, jag skyndar!"

1396796911919.gif

På San Diegos flygplats var jag fenomenal. Väskorna hade inte rullat ut på bandet och jag hade inte ätit på sex timmar. Kiosken skulle precis stänga, så det fanns bara iskaffe (läs kaffet som fanns kvar med is). Det fick bli en nötbar till det. Utanför tar jag av mig skorna. Efter 21 timmar luktar inte ett par Air Force 1 gott kan jag lova. Springer då till toaletten för att hämta pappershanddukar med tvål. Ut igen till friska luften där jag sätter mig på en bänk och tvättar fötterna med dessa pappershanddukar och målar tånaglarna. Ute hade jag också hunnit hetsdricka kaffet, stretchat/stressyogat och ätit min nötbar. Jag måste sett hysterisk ut, men tänkte att i USA är alla märkliga, så jag smälter väl bara in.
Rullbandet satte igång och väskorna kom ut. Expedition "Me So Fresh" kunde fullföljas: smink målades på, deo rullades på och parfymen förljuvade känslan av fräsch. In i en taxi och iväg till Hard Rock Hotel. Helt sjukt just att det var på Hard Rock Hotel som vi skulle till denna kväll -  den enda platsen jag faktiskt hade en aning om var det låg sen jag var en dag i San Diego 2011.

På en bar kallad Sevilla mötte jag äntligen Cajsa och tre nya ansikten: Sarah, Linda och Petra. Vi lämnade min resväska i Cajsas bil och dansade sedan järnet natten lång på Hard Rock. Kunde inte blivit en bättre start!

Julia ElfgrenComment