COPYWRITER

dagbok

Hey, it's the five GURLS - Dag 2 SAN DIEGO

Jovars, visst var de flesta trötta från igår. Jag vaknade tidigt och klev ut ur huset. Vi får väldigt tacksamt bo hos Linda och Sarah som bor i ett litet hus i Pacific Beach. Att vakna upp till storsolen Arne med ett ljus likt somrarna i Grekland fick mig att rysa. Eller slappna av. Som att vara på hemmaplan.

Vi åt frukost... låt säga lunch på FIVE GUYS. Grymma burgare som är kända över hela den amerikanska kontinenten. Top tre bland de jag ätit! Tungan kunde verkligen känna ost, den smälte inte sönder. Majonnäsen. Pickles. Tycker ändå tomat är onödigt i burgaren. Som dessert för två av oss kom den fina glassbilen!

Vid solnedgången besökte vi en bar vid havet.  Två av killarna från BBQn följde med och jag stod tillsammans med Tim som jag delade en fantastisk passion med:  House of cards. Äntligen fann jag en annan person som är lika lyrisk över Frank Underwood som jag! Jag väntar nu in Petra som bara är på säsong ett. 

På kvällen bjöds vi över på en mindre bbq hos några grabbar längre bort. Beer pong, biff, boys och brudar. Den blommiga killen på bilden måste varit hög som ett hus, men mellan konstiga idéer och kommentarer så hade han ganska goda visioner om livet. Mycket om att man ska ha på sig dem kläderna man mår bra av. Så sa han Oh YEAH efter allt som sas. Oh yeah! ...oh yeah. OH yeah.

Julia ElfgrenComment