COPYWRITER

dagbok

Bilder bilder bilder!

Hello and welcome to America! 

Fick ligga lågt med uppdateringar på le blog tills efter att jag överraskat min bästis Niki på hennes födelsedag. Hon trodde jag var på väg hem till landet lagom, men icke! Planet gick till lala-land, Los Angeles. Efter två övernattningar hos Oscar i downtown (tusen tack!) med två tillhörande bärs- och burgarrundor, körde jag min Toyota Corolla 2004 Midnight Blue 18 dollars a day till Santa Barbara på fredagen. Vägen till Santa B är väldigt vacker, bergen är gröna som i Sound of Music på sina ställen!

Väl framme fick Niki en beenie över ögonen av sina roomies och satte sig i min hyrbil, ovetandes om vem chauffören var... vid stranden fick hon dra av sig mössan och vi skrattade och skrek oss till tårar! Vi hade en megamysig helg med utgång lördagkväll och BBQ med alla grannar på söndagen. 

 Fick finsnapsen av bartendern som hade varit på Stockholmsturné!

Fick finsnapsen av bartendern som hade varit på Stockholmsturné!

 Niki med "ögonbindel".

Niki med "ögonbindel".

 Downtown, LA.

Downtown, LA.

 sockerjullan@snapchat!

sockerjullan@snapchat!

 På lördagen var vi på powerprommis genom Santa B!

På lördagen var vi på powerprommis genom Santa B!

 "Parker" 

"Parker" 

 Handlagd "mosaik" på Lucky Penny.

Handlagd "mosaik" på Lucky Penny.

 Nikis födelsedag! Internationell frakt från Carl och Lovis! Från mig fick hon ett Coachella Starter Kit och ballonger. Jag älskar ballonger.

Nikis födelsedag! Internationell frakt från Carl och Lovis! Från mig fick hon ett Coachella Starter Kit och ballonger. Jag älskar ballonger.

 Imorse var jag på en löprunda medan Niki och Fanny var i plugget. De påstår att gäster tar med regn och moln. Jaja.

Imorse var jag på en löprunda medan Niki och Fanny var i plugget. De påstår att gäster tar med regn och moln. Jaja.

Julia ElfgrenComment