COPYWRITER

dagbok

Och nu pirrar det lite i kroppen

Här ligger jag i min riktiga säng i mitt barndomsrum. Sover hos mamma och pappa dagen innan avfärd. Då får man skjuts till flygplatsen. Nu börjar det kännas nervöst. Mest rädd att jag inte kommer komma upp på brädan. Jag har knappt tränat senaste tiden. I värsta fall kan jag rulla av brädan och låtsas vara en vithaj. 

07.55 lämnar jag hufvudstaden Stockholm. Sveriges baksida enligt någon på banken. Det är ju också lustigt hur jag tar mer illa till mod om en Göteborgare dissar Stockholmare än om en Japan driver om svenskar. Iallafall, landar först i London, följt av Houston där jag tar sista flyget till San José. Rätt korta stopp emellan så resan kommer nog bli ganska härlig! 

Något som inte är härligt är att packa. Jag är sjukt dålig på det. Alltid för mycket. Nu är jag på den nivån att jag blundar och bara kastar iväg kläder för att göra väskan lättare. Hur blir man bra på det? Kan inte packa i förväg, tänk om jag vill ha något ur väskan sen?  

Julia Elfgren