COPYWRITER

dagbok

Grattis på morsdag, mamma

 

Mamma mamma mamma. 

Det är med dig jag tror jag vet hur det är att vara kär. Eller kär har jag varit, men du bevisar att det jag känt är rätt. Sant. Äkta och underbart. Varje dag hörs vi av. Vare sig det är via ett sms, telefon eller om vi ses. Jag ringer för att bara prata. Du hör av dig för att bara vara. Ibland kanske vi inte säger något. Det gör inget, för vi är i alla fall tillsammans. Vi har ett sådant band där vi inte kan vara utan varandra för länge. 

Det är få som är så charmiga som du. Du ser alla, du får alla att våga tro på dem själva. Du har så otroligt mycket kärlek i dig som du ger alla andra. Det går inte att tycka annat än bra om dig. Du är bäst helt enkelt. 

Du svarar alltid när jag ropar. Du har alltid peppat mig, trott på mig. Tagit ner mig på jorden. Och jag älskar att jag är så lik dig. Jag älskar att höra när folk tycker vi är lika. Jag kommer ihåg när jag var på scenen till Miss Torrellano och såg dig dansa som det inte fanns en morgondag. Jag är inte världens gladaste ibland, och då har du tålamodet. Jag fattar inte det, hur du orkat med mig ibland! Men det är väl kärlek. 

Jag längtar tills jag kan ge allt du gett mig. Du ska få en Porsche, en resa till Arruba och ett barnbarn, jag lovar. Och jag kommer älska dig mest av alla. Eller jag och Felix älskar dig mest. För du är bäst. Ingen protest. 

Grattis på morsdag, mamma. 

 Du är så jäkla vacker. Det där skrattet.  

Du är så jäkla vacker. Det där skrattet.  

Julia Elfgren