COPYWRITER

dagbok

Pumpa på!

Äntligen måndag!

För exakt tre veckor sedan kom jag hem efter tre månader i Grekland. Det känns som det är mycket längre tid sedan. Mycket har hänt, så tänkte sammanfatta lite snabbt för egen skull:

Första veckan jobbade jag mycket, på fyra olika jobb. Det var tillbaka i kaffebutiken, tillsammans med Brag & Frodell catering, ett event för Erik Lallerstedts såser och som entrévärd på en ny klubb i stan. Det var nice! På klubben fick jag ju mingla med alla. Dock var den helgen blåsig och kall, och tillsammans med partajjandet dagarna innan åkte jag på en lagom kul feber. Måndag och tisdag checkade jag in på hotell Mamma/Pappa. Femstjärnigt hotell där maten smakar hemlagat.

På onsdagen ringde dem från Berghs. Jag kom in. Det måste jag sammanfatta.

På midsommarafton jobbade jag tillsammans med Brag & Frodell igen. Tungt och kul 16 timmarspass! Boom boom boom. På måndag eftermiddag kom min klasskompis från Grekland, Will, till Sverige. Han är från Australien och ska nu ta sig an Europa. Jag fick vara guide och turist i min egna stad, vi gick på guidade turer, till Vasamuseet, runt här och runt där. Tisdagen träffade jag min vapendragare Lisa, onsdag jobbade jag med Brag & Frodell på Lexingtonsvisning där det inte bara för lön som tack för instats utan tre kassar av frukt, grönsaker och blommor! Kokosvatten! Åh! När jag var hemma närmare midnatt kickade energin in, så jag och Will drog till Trädgårn, mötte Joakim med CO. Torsdagen åt will och jag med mina föräldrar innan vi mötte Joakim med vänner, Amelie och Jaqueline på Pharmarium där Kaj skämde bort oss med drinkar. Färden gick till Häktet, Musikaliska och avslutningsvis på Spy Bar. På en torsdag! High five. På lördag morgon tog vi tåget till Örebro för att hälsa på en av de två svenska klasskompisarna vi hade, Lovisa! Hon och hennes Anders bor i det fantastiskt fina Örebro. Vi gick runt i denna gröna lilla stad hela dagen och på kvällen blev det middag med hennes vänner och en riktigt svettig utgång där DJ'n hittade en riktigt bra topplista på Spotify bestående av Rosa Helikopter, Dota, Loreen. Allt bra helt enkelt. På söndagen åkte vi till Lovisas lilla hemby utanför Örebro och grillade med hela familjen.

Äntligen är en måndag här då jag kommer att TA TAG i saker. En riktig jobbperiod börjar idag. Egentligen inte, det är mest halvdagar att se fram emot. Så dem resterande timmarna som egentligen skulle kunnat vara jobb kommer bli gym. Och så har vi Mallis nästa vecka. Jaja, fick ihop en liten sammanfattning. Hej och hå, pumpa på.

Julia ElfgrenComment