COPYWRITER

dagbok

Måndag! Igen!

Det var tydligen bara i måndags för en vecka sen jag var taggad på att det var måndag och jag skulle utmana mig själv med att föröka blogga två gånger om dagen, som en riktig bloggare. Det gick inte så bra. Varför?

I måndags började jag gick jag och hämtade mitt Sats-kort efter jobbet. Dessutom började jag äta nyttigt. Vad betyder det? Paleo som jag mått bäst av tidigare: inga kolhydrater, inga bönor. inget socker, inget gluten, inga laktosprodukter och ingen alkohol. 
På tisdagen höll dieten, långt träningspass med löprunda. Vet inte vad det är som händer när man tränar men jag blir så taggad på att göra saker jag inte annars är: diska, städa, plocka kläder från fåtöljerna. På kvällen gick jag till Trädgården för att kolla fotbollen med Mira. I kön mötte jag min gamla kollega Johanna och en Oskar. Johanna och hennes sällskap gick till baren bakom, för där skulle matchen INTE visas. Oskar gick någon VIP/bakväg med sitt sällskap. Kön var dock så lång att de stängde insläppet. Mira valde då att dra hem med sina Vaxholmsvänner. Jag gick bak till baren för att hitta Johanna. Hittade inte bara henne utan även vägen genom trappan in på Trädgårn. Sneaky Steve. Jag hittade Oskar med co, vi såg matchen, vi var ett gäng som råkade hamna upp på Himlen där till och sedan på Malmen. Men en tisdag slutar inte klockan två vid Medborgarplatsen utan kl tre på Hornsgatans biljardhall. 
Vad gjorde jag i onsdags? Jobbade. Käkade någon burgare till lunch. Efter jobbet gick jag förbi Mälarpaviljongen.
På torsdagen var jag ute hos Mira på Rindö (Vaxholm)hela dagen. Hon bor i en hage. Där pratade vi om kor, rävar, rådjur.  Nä, vi snackade djupt om livet, ensamhet, snubbar och sånt. Så såg vi OC. Under middagen blev Mira svintaggad, vet inte om det var första klunken vinet, för några timmar senare filmade vi snapchats när jag dansade i min lägenhet innan vi stod inne på Musikaliska. Sen stod vi på Público. Sen promenerade vi hem. 
Jobb på fredag förmiddag. Jag käkade middag med Erik på Roppongi. Vi gick sen till Bananas på Söder och jag hamnade på Trädgården efter
På lördagen hyrde jag en lastbil åt Erik som skulle flytta. Vi käkade BAO på eftermiddagen. Middagen var hemma hos min Lovis i Vaxholm <3 På bussen hem med Niki ringde Richie, 35 minuter senare stod jag med nya appen Phhhoto på Nosh and Chow och dansade så att min skjorta gick sönder #sadface. Svettigt var det på Spy Bar, tur nog stod vi på listan där. 
Och på söööööndagen sov jag, låg i sängen och powernappade fram till kl 17. Mat-och-sov-klockan, hade laddat ur. Jag har den digitala versionen, så den behövde ladda hela dagen. Jag åt middag med Erik på Lily's med hans flytthjälp och körde tillbaka hyrbilen.

Summerat: hela börja om, nu kör vi, nyttigt, nyttigt, blogga blogga-starten höll i ungefär 35 timmar. Men jag har haft jävligt kul ändå. 

Julia ElfgrenComment