COPYWRITER

dagbok

Lista

Jag älskar listor för dem får mig att skriva så enkelt. Den här är snodd från Sandra Beijer.


NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR?
Varje dag. Vet inte.

TRE SAKER DU AVSKYR
1. Känslan av att vara hämmad. 
2. Kombinationen Steffo/Jenny och Jihde
3. Min bleka hy

HUR VAR DU I SKOLAN?
Duktig. Jag har alltid älskat att gå i skolan, men gillar inte att plugga. Engagerad och målmedveten. Där och på gymnasiet gillade jag betyg. Jag var överallt, sprang in i andra klasser klassrum och minglade typ. Skrek ganska mycket i korridorerna. Var med med killarna.

VAD BLIR DU STRESSAD AV?
Allt! Oro konverteras till stress.

TRE SAKER DU ÄLSKAR:
1. Kalamata (min stad i Grekland)
2. Lönnsirap och pangkakor
3. Min nya sweatshirt med hög hals. 

HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG?
Sympatisk, minglar, galen, glad, "känner alla"

HUR UPPFATTAR DU DIG SJÄLV?
När jag är på bra humor som ovan. Men jag är väldigt hård mot mig själv. Jag förstår inte varför, för jag mår dåligt av det. Jag får för mig av det och heller över mig med flera liter av dåliga tankar istället för att ett dåligt stoff får borstas bort. Jag är inte dum. Jag är rädd att göra andra illa. Jag tycker det är skönare att bry mig om andra istället för mig själv. 

EN SITUATION SOM DU TYCKER ÄR JOBBIG / PINSAM:
När jag vill säga något men inte vågar.

NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST?
När jag är BRUN. Guldig och ljuv.

VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT?
Björn är väldigt rolig ibland. Att skratta med och åt. Annars, NEW GIRL!!!

NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET ÖVER?
Om livet är ett spel, om jag kommer kunna få barn, vad meningen är, var och av vad jag mår bäst av, om jag är extra bra på något.

TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR:
1. Ensamhet
2. Att jag gör fel val
3. Om någon av mina föräldrar skulle dö. De ska vara där.

ETT YRKE DU TROR DU SKULLE VARA DÅLIG PÅ:
Allt med extremt struktur. Men morfar sa att jag kan göra vad som helst, för vissa tar det bara lite längre tid att lära sig.

SLUTLIGEN, ETT YRKE DU TROR ATT DU SKULLE VARA BRA PÅ:
Mamma. 

Julia ElfgrenComment