COPYWRITER

dagbok

BERLIN DAG 1

Så det ligger till:
Min klass ska åka och pitcha för AKQA i Berlin. AKQA håller tävlingen Future Lions i Cannes, där breifen årligen är: connect an audience of your choosing to a product or service from a global brand in a way that wasn’t possible three years ago. Wow. Nu har vi alla jobbat i lite mer än en vecka och ska presentera vad vi kommit på. 

Arlanda kl 09. Klart det börjar med försening. På grund av strejk på Berlins flygplats kom vi iväg två timmar senare till ett ruggigt grått Berlin. Men smidigt tog vi oss till The Circus Hostel där det blev ett smärre rumskaos då sju rum egentligen betydde tre stora rum. Jag paxade en säng vi fönstret och började bry mig om annat. 
Jag, Emilia och Alex valde att käka innan vi skulle fortsätta att jobba. Det blev en hederlig döner som fick inviga vår weekend. Därefter tog jag och Emilia en promenad i Mitte. Vi hittade AKQA's kontor, floden, en kyrka och en otroooolig utklädningsbutik. Tillbaka på hostelet jobbade vi till kl 22. Då gick jag och Emilia ut och letade mat. Det fanns supermånga alternativ men slutade  med yoghurt och banan. Klassiskt kul. 

Julia Elfgren