COPYWRITER

copybloggen

här ska jag i tio dagar skriva om hur mycket jag ogillar människor som alltid är glada.

Internet hatar glada

Ni tror mig inte än. Jag är knappt övertygad av mig själv. Jag tror jag har det klurigt att säga vad jag menar. asså det är hur nice som helst att vara glad, men man kan inte alltid vara glad. omöjligt. och om man är det så är man inte lika smart som andra. Ju tidigare man upplever  känslor som oro, vara ledsen eller ångest, desto klokare är du!!! Internet bevisar detta!!! Jan Stenmark bevisar detta! VEMODET ÄR DIT VI ALLA SKA STRÄVA. Här är några andra som mår som jag. Tycker som jag. Ja, vafan okej vi är bittra. 

 exakt. var dig själv simon. njut av dig själv. du är bättre än andra.

exakt. var dig själv simon. njut av dig själv. du är bättre än andra.

 och vi som vet det har accepterat det. vi grunnar på det. vi är inte glada över det. men vi lever på ändå.

och vi som vet det har accepterat det. vi grunnar på det. vi är inte glada över det. men vi lever på ändå.

 jag kommer ihåg att det var därför jag skaffade twitter. jag ville bara vara på en plats med likasinnade.

jag kommer ihåg att det var därför jag skaffade twitter. jag ville bara vara på en plats med likasinnade.

 nej, precis. vad finns det för ingenting att vara glad över? helvete.

nej, precis. vad finns det för ingenting att vara glad över? helvete.

Julia Elfgren