COPYWRITER

copybloggen

här ska jag i tio dagar skriva om hur mycket jag ogillar människor som alltid är glada.

vad fan håller jag på med?

jag är så jävla trött på mig själv just nu. jag är en så otroligt jobbig människa, mot mig själv, och det känns som jag varit det alldeles för länge. för jag låter mig aldrig vara nöjd. hela tiden är det något fel, vare sig det är psykiskt eller fysiskt. aldrig låter jag det vara bra. bra är bara det kortaste svaret man säger så man slipper bli ifrågasatt för när någon frågar hur man mår. 

jag kan börja med att tänka i början på dagen om jag vaknar glatt och har en god känsla i magen "this is a good day". så fort något går emot, vare sig det är någon annan som inte tycker som jag, eller kritiserar det jag gjort, så håller jag med, sätter munkaveln, ja håller fan igen käften på mig själv och tror att jag är ett miffo, och håller mig resten av dagen anonym så att alla ska slippa mig. 

och det här gör jag varje dag och jag vet inte hur man slutar.

Julia Elfgren