COPYWRITER

Dagar utan Björn

Vem ska jag dela allt med?

Hej Björn. 

Vaknade sent idag, 8.30. Kanske för att jag somnade 03.30. Men iallafall, vi hade imorse vår första lektionen med Linda Waxin. Hon verkar cool och lite väl kaxig över att hon är bäst på PR i Sverige. Hon snackar som om det är i världen. Men hon kanske är det. Jag missade en timme av lektionen av att sitta i telefonkö till psykiatrin. Jag kom inte fram.
På lunchen försökte vi komma överens om Berghs75s lounge. Blir något mystema. Suck. Lol. Mys. Kizze? Sprang ner till Violion Dingue. Köpte zucchinisoppa och fralla. Pratade med Jan i telefon. Han gav mig lite stöd. Uppe i skolan föreslog Sofia att jag kan få numret till hennes KBT-terapeut. Kanske tar det numret, men jag har inte råd just nu. Vi får se. 
Eftermiddagslektionen bestod av mer idéande till Elixir, det norska hudvårdsmärket. Sista timmen skulle vi sitta med vår skuggrupp och Magnus och säga hur det ligger till. Jag blev illa till mods när ingen, verkligen ingen, uppskattade att jag var kritisk (alltså, aldrig kul att höra kritik, men var mer som om de hade mer uppskattat om jag inte sa något). Så jag höll tyst resten av timmen. När jag såg att klockan var närmare halv fyra var det närmare skoldagens slut och jag blev så himla ledsen. Även om jag har texter att skriva och mail att skicka, så kändes det som om jag hade absolut inget. Att det bara var helt tomt.. dött. Jag tog en omväg hem. Lyssnade inte på någon musik eller pod. Känner mig mer isolerad av omvärlden om jag bara lyssnar på Stockholm och går på tomma gator. Liksom, som om det bara är jag här. Och det kanske är nyttigt.
Handlade på Willys och gjorde en extrem budgetlasagne (för första gången!) som blev torr. Men vad löser inte 1 kg ketchup. Började kolla massa kläder, sa skärp dig! till mig själv, och började titta på Homeland, avsnitt två. När avsnittet var slut gjorde jag UGGs premiär och tog en cigg. Har rökt massa på två dagar. Inte bra. Nu ska jag skriva Arla. För jag måste bara få bort det. 

Tänker på dig. Hela hela tiden. Jag ser massa artiklar, bilder och saker på stan som jag vill skicka till dig. Hur sjukt att David Guetta har gjort en remix på min senaste favoritlåt?
https://open.spotify.com/track/4PdJSsESm34djLfBde9Pr2

älskar dig.

Julia Elfgren