COPYWRITER

Dagar utan Björn

Det finns så mycket att göra egentligen, men jag gör det inte

Igår hade vi eget arbete. Jobbade med Elixir. Känns som min grupp inte orkar med min energi. Ingen lyssnar ibland. Jag kanske pratar för snabbt. Men du vet när hela rummet är tyst efter att man har sagt något. Eller du kanske inte vet det. Men det är jobbigt. 
Vi fick inte praktiken på Edelman Deportivo.
Vid 16 hade jag möte med Peter Arneryd i utbildning- och nätverksutskottet. Han är så jävla klipsk, snabb och vaken. Uppmärksam och positiv. Saknar akademisk intelligens och något engagemang i min klass ibland. Det var skönt att prata med honom. Vi ska styra upp samarbeten med andra skolor kanske tillsammans med StudentLab. Pratade också om att ha något som studentafton som de har i Lund. Tror jag berättade det för dig i våras. Skulle vara fett om det hände iallafall. 
Jag gick till Lion sen och mötte Marcus, Daniel och Victor. Det blev bara en öl. Sen tunnelbana hem. Köpte pyttipanna från Eldorado. Mest potatis, inte så god. Kollade två avsnitt av Homeland. Blev uttråkad sen och tog en promenad. Lyssnade på två avsnitt om depression från Ångestpodden. I andra avsnittet läste de upp andras mail, alltså andras historier om hur de upplevde sin vardag. Blev så himla ledsen och rädd då. Obehagad typ. Där vill jag inte vara. Ville ringa dig då. Glad att vi smsade iallafall. 

Julia Elfgren