COPYWRITER

Loggbok från praktik på King

Dag 5 - Vecka två!

Tillbaka till ännu en måndag. Det är otroligt mysigt att alla på King börjar dagen tillsammans med frukost. Stämningen är välkomnande och visst blir man mindre nervös eller blyg av att snacka och skratta av sig lite innan förmiddagen klockar in. Jag brukar dyka upp innan 9, så hinner man bläddra i genom några tidningar. 

Sebastian och jag fick ännu en brief: Taxi Stockholm. En kampanj som ska ut i augusti. Vi gillar att ha mycket att göra, och har insett att det är ok att bara berätta om idéer och göra grova skisser än så länge. Något som passar mig grymt bra. Sebastian har jag insett älskar keynotes. Helt besatt. Ni förstår inte vilka animationer han kan göra. Suck. 

Vi redovisade en ICA-annons vi hållit på att fila på en vecka ungefär. Det finns något spännande och djupt i att ha ett bra samarbete. Om jag kommer på en bra rubrik så hittar Sebastian en oväntad bildlösning som förenar det ena med det andra. 

Dagens lunch: keso, avokado, sallad, cashew, valnötter. 

Julia Elfgren