COPYWRITER

Loggbok från praktik på King

Dag 14 - Det gör väl inget

Egentligen inte uppdaterat sedan 10 maj, men ah. så mycket har väl inte hänt. mer och mer har man smält in, men som oftast också händer på Berghs så begränsas tankarna till innanför de fysiska väggarna. Vi tittat från skärmen till Humlegården och försöker komma på något, något nytt, viral eller nytt och viralt. Digitalt. 

Igår var den bästa dagen ändå. Vi hade kreatörsdag! Först körde vi Laserdome på Surbrunnsgatan. Jag var i gröna laget och kom nia första rundan och fyra (!!!) andra. Av 16! Mycket nöjd. Efter det blev det lunch OCH bowling på John Scott. Svinkul och mitt lag vann! På eftermiddagen tillbaka till kontoret. Där samma bowlinglag skulle komma på grejer till DNs Reklamcup. Där vann vi inte riktigt men jag fick utlopp för idéeande och visade den starka sidan av mig för Hedwig och Jonas. 

På kvällen cyklade jag och Julius till Berghs. Kön var säkert 30 meter, men jag sprang förbi hela kalaset och roffade åt mig drinkbiljetter. Jag och Julle sprang omkring, träffade massa i klassen och jag minglade järnet as usuall. lol. Grattade, lovordade och bara sa så fina saker till ALLA avgångselever jag sprang in i. Mötte mina kompisar Cristian och Daniel och följde med dem till Kåken några timmar innan jag hittade tillbaka till några Berghsare på Berns. Succé!

Julia Elfgren