COPYWRITER

Loggbok från praktik på King

Dag 2 - Förmiddagspresentationer och... Keno!

Redan 8.30 var jag här, med DN under armen och smått svettig under skinnjackan. Skar upp en bit bröd och satt med kaffe och juice, och lyssnade på när kontoret sakta rullade in. 

Jag och Sebastian fortsatte jobba med idéer till ICA. Spånade vidare efter gårdagen. Lite senare kom Peter Grönlund in och gav oss en brief till, till Keno! Fortsätta på konceptet "Problem med att vara miljonär". Innan lunch presenterade vi lite stoff om ICA till Emelie och Adam. Kändes bra! Vi har allt lärt oss någonting i skolan.

Jag hade tur och kunde roffa åt mig en "mötesburgare" från Phil's. Jag, Julius och lilla receptionisten Emma pratade om livet och vad man ska göra efter gymnasiet i solen. Vill inte tillbaka till Berghs. 

Efter lunch satte sig jag och Sebastian i den lilla vrån igen och fortsatte spåna idéer. Klockan fyra gick vi till Colony och spelade in VoiceOver till Berättarministeriet. Och vem gjorde rösten? Jo jag! Snart har jag en hel portfolio till röster... mohaha. Efter praktiken minglade jag iväg till skolan och roddade om festerna till Berghs Grad Show. Känns bra!

Dagens lunch: Halloumiburgare med pommes och dipp från Phil's Burger.

Julia Elfgren