COPYWRITER

Loggbok/portfolio

Loggbok - Presentationsteknik

Efter dålig kvantitet av uppdateringar på både dagbok och loggbok så kommer passande nog ett önskemål från vår nya lärare i Presentationsteknik att alla ska skriva en loggbok över ur var och en förberedde sin presentation.

Jag skulle presentera Jonathan utifrån vilken typ av staty han skulle avbildas som. Eller typ. Hur Jonathan skulle se ut om han var en staty. 
Vi gaggade lite på balkongen och i soffan. Det var mer fokus på vilken titel som skulle passa statyn, hur den skulle se ut och i vilket material snarare än varför statyn ser ut som den gör. Vad berättade statyn om honom. Innan kände jag väl att det här skulle inte fylla ut en hel minut, men det fick väl gå som det går. De sista tre minuterna kände nog båda samma sak: vad är det vi egentligen har kommit fram till? Vi hade väl kul som pratade med varandra, men jag vet inte om publiken fick så bra bild av det ena eller andra. 
 

Julia ElfgrenComment