COPYWRITER

Loggbok/portfolio

Fredag

"Vet du vad också, jag är ett frö, men alla andra är bönder som gör fröet till något vettigt, får alla pengar och credd och så. så glömmer man att allt startade vid fröet."

Det skrev jag till Jan i en chatt. Jag pluggar copywriting men känner inte att jag övar mitt skrivande. Med alla projekt, uppgifter och tävlingar kommer jag på idéer. Sitter allra helst med fötterna på bordet och tänker högt. Än känner jag inte att jag har visat någon riktigt bra i text, men det kommer väl. Det är lite klurigt att vara två copys och skriva text tillsammans, men det är nog en vanesak. Nästa vecka ska jag ha utvecklingssamtal. Vet inte riktgt vad jag ska säga. Jag kanske saknar mer individuella uppgifter. Jag skriver knappt något ensam längre. Men ensam kan jag ju skriva på fritiden. Här till exempel, som tanken var. 

I går var jag med i PP3 på P3. Det var hysteriskt kul. Jag vill sitta i radio. Prata är jag bra på. Snabbtänkt är jag, svarar kvickt på tal. Jaja.

Julia ElfgrenComment