COPYWRITER

Loggbok/portfolio

Tisdag veckan innan

Det jag tycker är kul och spännande med den här loggboken är hur jag kommer att lära mig att se saker annorlunda och förhoppningsvis mer noggrant. Jag började plugga journalistik 2013 på Södertörn. Hoppade av efter tre månader, så har inte mer på CV:t är 3 hp i Bildjournalistik. I vilket fall, efter bara två veckor läste jag tidningar med ett helt annat intresse. DÅ försod jag vinklar, hur författaren eller journalisten riktar artiklar och texter åt vänster eller höger.

När jag jobbade i kaffebutiken i lördags kom det in ett par med barnvagn. Mannen, pappan, var mitt i en mening:
"De stavade förmodligen fel med flit. De har ju nått hur mycket medier som helst, runt hela världen!" 
Jag frågade om de talade om SD's reklamkampanj nere i Östermalmstorgs tunnelbana. Och det gjorde dem. Han sa att han jobbade med kommunikation och skulle inte alls vara förvånad om hans påstående är sant. Det skulle jag inte heller vara.

Genomslaget värt miljoner för SD

Julia ElfgrenComment