COPYWRITER

Loggbok/portfolio

17 augusti 2015

Det var första dagen igår! 

Innan lunch satt alla 250 elever i aulan och lyssnade på en presentation av skolan och dess visioner. 

Efter lunch var AC1517 samlade i klassrum 51. Våra mentorer, eller ansvariga är Christopher Waldekrantz och Linda Jefferson. Vi började med att gissa vilka typer av personer de två nämnda efter. Efter det intervjuade vi varandra två om två och presenterade varandra. Då vi hade skrattat av oss lite fick vi veta den "tråkiga infon" om skolan, vill säga om blippar, sjukanmälan, närvaro, etc. 

Efter skolan hamnade jag på Carlings och kom ut med ett par svarta Nudie och lika svarta lösa Levi's. Tanken är att jag ska gå i skoluniform, alltid ha svart nertill. Så slippa jag tänka så mycket på onödiga saker, som Karl Lagerfeldt sa. Han kommenterade sitt dagliga klädval i stil med att kreativiteten ska komma ut på jobbet, inte genom dagliga klädvalet.

Julia ElfgrenComment