COPYWRITER

Loggbok/portfolio

Onsdag förmiddag och det var monsunregn igår morse.

I skrivande stund sitter vi på en föreläsning om svensk typografi. Tyvärr lyssnar jag inte så mycket, känns som en lektion mer anpassad för ADs.

I övrigt måste jag igen betona att jag måste må väldigt bra där jag är. Så pass bra att jag inte har stort behov av att skriva av mig genom bloggande som jag tidigare alltid gjort. Eller genom handskrivna anteckningar. Bekymmer och funderingar, riktade åt mer negativa tankar, får mig att vilja skriva mer. Bekymmer är för mig frågor, och jag skriver för att ta fram svar. Den så kallade kreativa processen. Läxorna vi fått hittills skriver jag i sista stund. Ofta för att jag klarar mig på det,men också för en annan teori. Min kompis Douglas skrev en bok som heter "En lat jävels guide till MVG i alla ämnen", där ett kapitel kan sammanfattas med "ju fler kockar desto sämre soppa", menat att ju mer man skriver på en text, desto mer osammanhängande kan den bli. Därför tänker jag hellre i fem dagar och levererar den idé jag tycker mest om sista dagen. Dock känns det som det inte är en givande taktik alla gånger. Får se vad som komma skall!

Julia ElfgrenComment