COPYWRITER

Loggbok/portfolio

Söndag morgon och det spöregnar ute

Förra veckan på onsdagen bestämde jag mig för att lämna all prestationsångest hemma. Jag är ju en elev, som också Sigge Birkenfalk strök under. Vi är här för att lära oss. Men, igår när jag läste i genom min inlämning till vår andra copy-uppgift, så kände jag mig inte nöjd men det var lagom bra för att lämna in. Jag tänkte, bara för att jag inte vill vara bäst måste jag ändå lägga ner tid på det. Saker ska göras ordentligt, det går inte att skjuta fram till sista stund som jag brukar göra med allt annat. 

Nu ska jag skriva om du-reformen. Jag tycker det saknas ett mellanting. Att om vi fortfarande hade använt ni hade det funnits en distans kvar mellan främlingar. När man du:ar är det så nära till att fråga efter dennes persons namn. Ibland vill man inte veta, man vill förbli främlingar. Eller?

Julia ElfgrenComment