COPYWRITER

Loggbok/portfolio

Det tog 8 månader

I dag åt jag lunch på Urban Deli Sveavägen med min kompis Steve som kommer och går. Jag berättade om projektet vi hade, och sa att jag verkligen verkligen trodde på min idé men orkar liksom inte kämpa för det ibland. Jag kanske är konflikträdd helt enkelt. Men han sa att jag måste börja skita i känslor om jag ska komma fram någonstans. Vilket jag gjorde. Och det resulterade i mycket bra (kompenserad) copy. Svinkul!

Jag tycker det känns väldigt konstigt att nalla i andras texter. Man pratar olika, betonar olika, skriver olika, har olika känslor, olika värderingar, olika antaganden, moral, viljor, drömmar, meningsuppbyggnader. Och om jag ska hitta mitt skrivande kan inte andra komma och gräva i mina texter. Egentligen. Alltså, drömliv om karriären kommer ifatt och jag kan anställa en assistent, en liten sekreterare som skriver det jag säger. Bara. Drömliv.

Julia ElfgrenComment