COPYWRITER

Loggbok/portfolio

PEPP-MÅNDAG!

Från career day:

"Efter två månader på Berghs hade jag fått reklam mer koncentrerat en rödaste saft. Klasskamrater namedroppade byråer och reklammänniskor. Föreläsarna pratade om kommunikation, content och strategi.  Jag förstod äntligen vad en key account manager var och att en insikt är att peka ut ett beteende som man aldrig fördjupat sig i. Det tog ytterligare fem månader att hitta sin plats i klassen, förstå vad man är extra bra på och vilka egenskaper man kan fortsätta utveckla nästa år. Men det kan inte alla."

idag hade jag utvecklingssamtal med Christopher. vi pratade om hur året känts, hur jag utvecklats, trivs i skolan och sköna spontana reflektioner om saker och ting i huset. det kändes bra och kul. jag och basse åt lunch med Kami och pratade om normer, beteenden och hur reklam inte vågar stå ut. jag hade sedan redovisning med min grupp. vi hade gjort en kampanj för happy pancake som var SUCCÉ! Min konceptidé, mycket copy som var mitt och åhhh det kändes så bra! klassisar kom fram efter och sa wow!

jag satt kvar en stund i skolan, mailade om ett arbetsprov och rullade hem. chillade, pratade i tele, åt tortellini och kollade på House of Cards. Sen gick jag ut och sprang och mötte en man i trappan på kungsagatan. vi sprang upp och ner två gånger tillsammans. jag tog tuben hem och på kvällen kom lilla kärleken. 

en sån här dag måste sparas i text! high 5 julia! <3

Julia Elfgren